Daca inculpatului i sa dat avocat din oviciu...este obligatoriu sa imi "iau si eu"un avocat!?? Asta e a 5 oara cand tot amana dosarul in cea mai mare parte e lipsa de procedura...si nu prea inteleg cum scap o data sa dea verdictul si gata!
Si ce ar trebui sa fac ca sa se pronunte odata verdictul sa nu mai "fiu nevoit"sa ma prezit ori de cate ori ma cheama...!Nu fac nimic,astept 5 ore pana striga dosarul si in 5 minute il amana!Mai mult stau pe trumuri si timp nu prea am...
....si de ce dosarul il ia mereu printre ultimele...si nu tine cont de numaratoare...sare de la 12 la 40 si apoi de la 40 la 16..si tot asa..e din cauza ca pe "mine"nu ma reprezinta nimeni!?
nu eu...si sotia,ea este in calitate de parte vatamata!In drum ce venea de la munca a fost atacata de anumite pers.si decat una dintre ele este judecata si i s-a dat un avocat din oficiu,inculpatul este arestat dar de vreo sase luni de la incident tot ne plimba pe drum!Noi vrem sa terminam o data sa se dea un verdict...dar se amana intruna si nu stim de ce!Inculpatul nu are 18 ani si este la un penitenciar din afara brasovului...
Sa astepte sotia pana va fi gasit inculpatul.
Sa nu mai mearga la proces pana nu va fi citata pentru audiere.
E posibil sa nu fie necesara prezenta ei.
Neprezentare proces
299KA
Va salut,
Pe data de 24 sunt chemat intr-un proces in calitate de inculpat si eu nu ma prezenta deoarece am ceva foarte important de facut ce nu poate fi ... (vezi toată discuția)