avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare firma de recrutare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare firma de recrutare

Buna ziua,

As dori sa infiintez o firma de resurse umane, avand ca obiect de activitate efectuarea de servicii de recrutare si selectie, cu activitate desfasurata online.
(interviurile cu candidatii sa se desfasoare prin intermediul skype).

Intrebarea mea este: ce autorizatii sunt necesare si care sunt conditiile impuse de lege?

Mentionez ca eu nu am studii de specialitate in domeniul resurselor umane.

Ma poate indruma cineva in acest demers?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
simiadro, utilizator

Alte discuții în legătură

Acreditare srl cu cod caen 7810 Quies Quies Buna seara, Suntem 2 asociati care doresc sa infiinteze un SRL cu cod CAEN 7810. Am dori sa obtinem acreditarea pentru medierea fortei de munca pe piata ... (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)
Cum se face recrutarea si selectia muncitorilor de la salubritate? blooeyes blooeyes Buna ziua. In primul rand scuze daca am deschis topicul in sectiunea gresita,in al doilea rand as avea nevoie de cateva informatii daca aveti cunostinde de asa ... (vezi toată discuția)