avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca

Doresc sa stiu cat de mult ma afecteaza daca am o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca la o noua angajare ?
Cel mai recent răspuns: veronica24 , utilizator 10:01, 30 Aprilie 2014
In mod obisnuit nu are ce sa va afecteze. Dar e posibil sa dati peste angajatori care sa tina cont de acest lucru in evaluarea dvs. pentru angajare.
Aceasta decizie apare la ITM atasata de contractul meu de munca ? si daca declar ca nu am mai lucrat, banuiesc ca tot o sa fiu gasita la ITM?
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz pentru a nu avea probleme la un nou job? Nu mi se poate face un nou contract de munca?
Desfacerea disciplinara a CIM se opereaza in Revisal si fostul angajator a depus deja online la ITM baza de date. Daca veti solicita o adeverinta de la fostul angajator sau de la ITM cu privire la contractul dvs. de munca, acolo va aparea o inregistrare cu articolul respectiv din Codul Muncii pe baza caruia s-a efectuat incetarea disciplinara a CIM. Daca nu spuneti dvs. la angajare, s-ar putea sa se afle totusi despre asta si sa fie considerata ca o minciuna.
Poate e mai bine daca spuneti chiar dvs. despre acest aspect si oferiti si o explicatie a evenimentului respectiv.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
ana-cer, moderator
Deci nu mi se poate face un nou contract de munca? VA MULTUMESC FRUMOS pentru atentia acordata!!!

Alte discuții în legătură

Itm mi-a modificat decizia fara acordul meu se poate? gina-s gina-s mi s-a desfacut contractul de munca cu art;61 lit.a in 21 12 2011 desi a existat o decizie de intrare in somaj prezentata de mine in comisie ,am facut o ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un angajat caruia i-am acordat concediu fara plata din data de 31.05.2011-31.08.2011,problema este ca a trecut o luna(intreaga luna septembrie) si ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim cu art.61,lit.a ionelabejenaru ionelabejenaru Buna ziua,din nou,cum v-am mai scris,astazi am primit acasa o notificare,prin care sunt invitata la fostul loc de munca ptr.a mi se desface cim-ul cu ... (vezi toată discuția)