avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructii neincheiata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructii neincheiata

Buna ziua, am o nelamurire. Ce sanctiuni se aplica pt o autorizatie de constructie data in data la sfarsitul lunii august 2011 care este nereceptionata pana in prezent. Autorizatia nu a fost prelungita. Beneficiarul nu s-a prezentat la primaria pt a comunica finalizarea lucrarilor ca ulterior sa se poata receptiona terminarea lucrerilor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 14:14, 4 Mai 2014
Finalizarea lucrarilor nu ati anuntat-o, dar inceperea lucrarilor ati anuntat-o?
da. Numai ca nu am anuntat finalizarea lucrarilor si nu m_am prezentat la primarie pt a se putea incheia procesul verbal de receptie terminare lucrari si nici nu am prelungit autorizatia care a expirat din august 2013.
ce se poate intampla? voi fii amendat? sau care este sanctiunea care se aplica in acest caz?
Nu e nici o amenda...mergeti la Primarie si "vorba dulce mult aduce"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal la trerminarea lucrarilor cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua! Imi puteti spune care este procedura pt. intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor, investitor fiind un SRL? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Receptie lucrare casa Constantin70 Constantin70 Care e procedura pentru a obtine o recepte lucrare finala casa avand in vedere ca fata de constructia initiala din autorizate am adaugat un hol de 2m2 atasat ... (vezi toată discuția)