avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru - deschidere, momentul obtinerii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru - deschidere, momentul obtinerii avizelor

Pot deschide punct de lucru pe terenul respetiv(in situatia mea statie GPL auto) inainte de a obtine toate avizele de la autoritati?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
BratuIon, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:29, 30 Aprilie 2014
Puteti deschide punctul de lucru la Oficiul registrul comertului, dar sfatul meu este sa incepeti sa desfasurati activitatea de vanzare de GPL doar dupa obtinerea tuturor autorizatiilor necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin de termopan(tonete) - autorizatii de functionare de la primarie bebellusha bebellusha Buna ziua. Doresc de ceva timp sa inchiriez un spatiu comercial pentru a deschide un magazin. Chiriile sunt foarte foarte mari si de aceea as vrea sa optez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Srl marse marse Am infintat de curand o firma de tip SRL avand ca principal domeniu de activitate comertul si un domeniu secundar constructiile.Pot desfasura activitate in ... (vezi toată discuția)