avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Uz de fals
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Uz de fals

salut, acum vreo 6-7 luni mi s-a intocmit dosar penal pentru "circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania" si mi s-a retinut permisul si toate actele masinii, acum cand am fost la Parchet, mi s-a spus ca s-a schimbat acuzatia, si is cercetat pentru "uz de fals" asta pt o semnatura la actul de V-C pe care samsarul a facut-o in numele persoanei din carte. Intrebare: daca fac o cererere la Prim-Procuror sa-mi redobandesc dreptul de a conduce, ce sanse de reusita am?

Alte discuții în legătură

Solutii de urgentare a anchetei LaurentiuBG LaurentiuBG In octombrie 2013 am fost oprit de politie si ca urmare a verificarilor s-a constatat ca asigurarea masinii pe care o conduceam cu nr de Bulgaria nu era ... (vezi toată discuția)
Mi s-au retinut permisul si placutele Ionutlivezeanu1 Ionutlivezeanu1 Am fost oprit de un radar mi sa facut un proces verbal de contravenție iar dupa aceea fără să scrie nimic in procesul verbal mi sa u retinut certificatul ... (vezi toată discuția)
Permis numere false și neimatriculat Mariusionut1 Mariusionut1 Sa trăiți am fost oprit in trafic pe data de 17-01-2017 cu un auto cu numere false și neimatriculat in brief mare și mic scria numerele false care erau și ... (vezi toată discuția)