avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces verbal viteza. Conditii pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces verbal viteza. Conditii pentru sustinerea examenului de diminuare a suspendarii

Buna ziua. Va cer sfatul inca o data. Am contestat un proces verbal, s.a declarat nefondata cererea. Am termen de 30 zile pentru apel. Eu nu intentionez sa fac apel.Intentionez insa sa formulez cererea pentru susţinerea examenului de diminuare a suspendarii. Cand pot depune aceasta cerere? Pot conduce in aceasta perioada? Am cunostinte care au stat 4 luni fara permis , pentru ca nu au depus cererea la timp, chiar daca perioada de suspendare era de 3 si vreau sa evit asa ceva.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:05, 30 Aprilie 2014
Cererea se poate depune numai dupa ce predati permisul politiei.

Pentru ce sa faceti cerere acum din moment ce permisul este la dvs.?

Testul 13/15 se sustine in perioada de suspendare iar cererea se depune dupa promovorarea testului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la contestatie proces verbal depasirea limitei de viteza Florin111 Florin111 In speta mi s-a facut proces verbal pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 km/ora pe care l-am contestat in instanta ,iar pe fond ,desi necomunicata ... (vezi toată discuția)
Admiterea excepţiei inadmisibilităţii recursului iaschiu iaschiu Buna ziua. Am o situatie despre care nu am gasit explicatii pe net. Am contestat un p.v. de viteza, la judecatorie s-a dat hotarare prin care se transforma ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere d_benone d_benone o buna cunostinta de-a mea a fost inregistrata de aparatul radar intr-o localitate cu viteza de 101 km/h.a primit amenda pe care nu a contestat-o si i s-a ... (vezi toată discuția)