avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe infidelitate la divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe infidelitate la divort

La un proces infidelitatea trebuie probata doar cu martori, detectivi , sa fie prinsi asupra faptului?
Sau se accepta si dovezi indirecte, extrasuri lista apeluri telefon ,bilete calatorie, cartele metrou care arata prezenta lui la o anumita ora intr-un loc,..,
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:35, 30 Aprilie 2014
Buna ziua,
Toate probele sunt bune si se coroboreaza intre ele.
Am o intrebare, ce realizati din asta in afara de spalarea unor rufe murdare in public?
Nu e mai bine sa divortati civilizat?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
de ce nu ajungeti mai bine la un acord si divortati prin buna intelegere. toate motivele pe care le invocati vor apare in hotararea de divort pe care s-ar putea sa o mai folositi si in alte imprejurari.....vor fi mai multe persoane care vor citi ce scrie acolo.....ramane la alegerea dumneavoastra
Nu va ganditi ce spun altii, e viata dv. Ganditi-va la dv.: de ce doriti sa demonstrati infidelitatea? Aveti un scop?
Probele se coroboreaza, cum a spus colega, dar trebuie sa reiasa de undeva amorul si nu... prietenia. Si eu ma duc la prieteni cu metroul si sunt cartele si ii sun de nenumarate ori... la unii stiu unde au pus si sarea in bucatarie, unde tin painea si biscuitii. Totusi, nu am aventuri cu niciunii.
In esenta, orice proba e buna, si indirecta, insa trebuie sa reiasa de undeva aventura, relatia amoroasa. Asta, coroborata cu restul de probe, e ok.
Se pot aduce ca probe fotografii, smsuri sau mailuri, cunostinte/prieteni ca martori, postari pe retele de socializare!! (soc: aveti grija unde dati check in si ce aratati public!!!) etc.

Nu e musai un detectiv. Puteti pune un prieten sa-l traga de limba si apoi sa depuna marturie... cat e de moral, nu stiu. Juridic e valabil in instanta.

Totusi, cantariti bine avantajele si dezavantajele acestui proces, vedeti ce ati castiga si ce nu; v-ar trebui, inainte sa luati o decizie, o opinie juridica si una psihologica, asa incat sa intelegeti ce ati castiga si pierde din ambele puncte de vedere. Apoi puteti lua o decizie informata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez ali_alynutza ali_alynutza Sunt casatorita de 11 ani, avem un copil in varsta de 10 ani si stam in casa parintilor mei. As dori sa divortez de sotul meu deoarece nu ne mai intelegem, ne ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)