Nu va ganditi ce spun altii, e viata dv. Ganditi-va la dv.: de ce doriti sa demonstrati infidelitatea? Aveti un scop?
Probele se coroboreaza, cum a spus colega, dar trebuie sa reiasa de undeva amorul si nu... prietenia. Si eu ma duc la prieteni cu metroul si sunt cartele si ii sun de nenumarate ori... la unii stiu unde au pus si sarea in bucatarie, unde tin painea si biscuitii. Totusi, nu am aventuri cu niciunii.
In esenta, orice proba e buna, si indirecta, insa trebuie sa reiasa de undeva aventura, relatia amoroasa. Asta, coroborata cu restul de probe, e ok.
Se pot aduce ca probe fotografii, smsuri sau mailuri, cunostinte/prieteni ca martori, postari pe retele de socializare!! (soc: aveti grija unde dati check in si ce aratati public!!!) etc.
Nu e musai un detectiv. Puteti pune un prieten sa-l traga de limba si apoi sa depuna marturie... cat e de moral, nu stiu. Juridic e valabil in instanta.
Totusi, cantariti bine avantajele si dezavantajele acestui proces, vedeti ce ati castiga si ce nu; v-ar trebui, inainte sa luati o decizie, o opinie juridica si una psihologica, asa incat sa intelegeti ce ati castiga si pierde din ambele puncte de vedere. Apoi puteti lua o decizie informata.