Intrebarea mea este:
- am o societate comerciala (SRL) pe care vreau sa inchid cu 01.06.2014 cand trebuie sa depun actele la Registrul Comertului ?
- se face bilant de inchidere atunci sau numai la sfarsitul anului ?
- Societatea are datorii numai la asociatul unic (pe contul 4551 = 52.500 lei ) cum se inchide contul ?
Va multumesc pentru raspuns si va doresc toate celel bune .
Puteti depune oricand actele la O.R.C. iar bilantul de inchidere se poate face, de asemenea, oricand.
Dupa cum prezentati situatia, pe debitul contului 121 (pierdere) se regaseste soldul contului 4551 plus capitalul social. Asociatii pot emite o hotarare prin care acopera aceasta pierdere din datoria pe care o are societatea catre ei.
Balanta de lichidare
nicolpa
Am demarat actiunea de lichidare,radiere.Urmeaza sa se intocmeasca bilantul de lichidare si va rog sa ma ajutati sa inchid conturile cu sold.
Sold pe 1012,pe ... (vezi toată discuția)
Dividende
claudiaP
Buna ziua,
Care este suma care s epoate repartiz aca dividende la un SRL?
Soldul contului 121 este SFC=52.126,19 lei, iar soldul contului este ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.