Buna.Am si eu cateva intrebari si datorita saitului dumneavoastra sper ca voi afla cele mai bune informatii.
1.SOCRUL MEU A DECEDAT SOTIA SI COPIII PRIMESC CEVA AJUTOR DE INMORMANTARE DE LA LOCUL LOR DE MUNCA???
2.DACA ERA IN SERVICIU CAND A DECEDAT LUCRA LA SCOALA CA MAISTRU PRIMESTE CEVA AJUTOR DE INMORMANTARE???DACA DA, CUI TREBUIE SA NE ADRESAM?????
3.au cumparat impreuna o garsoniera si era trecuta pe amandoi, daca socrul a decedat ramane mostenitor soacra?????.
4.teremurile care erau trecute la primarie pe decedat erau mstenire de la parintii soacrei mele,mai trebuie sa facem succesiune????.
5.Daca nu facem sucesiune pentru casa care era trecuta pe decedat dar au facut-o impreuna iar terenul era mostenire de la parintii soacrei mele ce se intampla cu ea????
Sperand ca au fost bine formulate intrebariile va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra!!!!
Mostenire
corinamariana68
buna seara,doresc sa stiu daca soacra mea are dreptul la pămantu lmostenit de socrul meu de la tatal lui,mentionez ca socrul meu este decedat si are împreuna ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ada969
Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)