avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lamurire pfa sau pfi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lamurire pfa sau pfi?

rog a fi corectata sau aprobata dupa urmatoarea postare lucru care sa duca la ajutor.
Sunt as med generalist meserie liberala adica PFI,obtinut desi la adminitratie financiara cand am intrebat PFI =PFA mi s-a spus ca este acelasi lucru,eu cu PFA in cap ca asa imi cereau de unde mi-am facut contract de colaborare in baza caruia
la adm Financiara am obtinut un CIF pe care scrie doar numele meu cnp si sediul social pe adresa unde colaborez deoarece conform legii pot face asta pt ca sunt meserie liberala si pot avea sediul unde imi desfasor activitatea principala pana aici sper ca ati inteles pt ca acu urmeaza ce vreau sa aflu mai exact.......dupa obtinerea CIF ma duc sa fac stampila cu CIF-ul dupa mine si eu cu PFA PFA in cap ca asa imi tot ziceau angajatorii cand m-a intrebat ala ce scrie pe stampila i-am zis PFA si numele cu ciful asa toate bune si frumoase pt acum eu conf actelor as fi PFI dar m-am stampilat pe facturier si acte PFA,nimeni nu m-a tras de urechi sa ma sesizez ,
Exista vreo metoda legala de a mi schimba stampila pt ca ,cauciucul il schimb cu PFI dar actele semnate cu stampila veche ce fac cu ele ca sa fiu in regula
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 23:04, 30 Aprilie 2014
Profesie liberala ,nu trebuia sa va traca pe stampila decat cif si numele.
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)