avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce trebuie sã știu despre realizarea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce trebuie sã știu despre realizarea concursurilor?

Ce trebuie să știm despre realizarea concursurilor?

Suntem un ONG, scoatem o revistă (care se va vinde), și vrem ca un articol să fie despre un concurs (un concurs de genul: intră pe pagina noastră de fb, dă-ne un like și spune-ne ce articol ți-a plăcut cel mai mult - adică ceva simplu, fără coduri, sms-uri sau alte lucruri) care are ca premiu o carte.

Ce ar trebui să știm pentru ca revista să se poată vinde cu tot cu concurs în siguranță? (deschid acest topic pentru că îmi spune cineva că trebuie să respecți o anumită lege și o anumită procedură când faci un concurs)

Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
Marius_Ang, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot da o revista in judecata? BebeA BebeA Buna ziua, In primul rand, imi cer scuze adminului daca am postat mesajul unde nu trebuie... In al doilea rand, as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)