avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da o revista in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da o revista in judecata?

Buna ziua,

In primul rand, imi cer scuze adminului daca am postat mesajul unde nu trebuie...
In al doilea rand, as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un rapsuns la intrebarea mea:
Pot da o revista in judecata? Am castigat la un concurs, in luna iulie 2008, un premiu....dupa sute de telefoane am primit abia in decembrie premiul. Numai ca mi-au trimis cu totul altceva decat premiul prezentat in revista. Este aceeasi firma ca si cel prezentat in revista, la sectiunea de concurs, numai este un mixer simplu, nu este robotul de bucatarie din revista.
Tin sa mentionez ca nu este nicio nota referitoare la premiu....cum ca imaginea este doar cu titlu de prezentare sau ceva de genul asta.
Inca nu am reusit sa vb cu cei de la revista, fiind in concediu...dar sunt sigura ca imi vor spune ca sponsorul nu a mai avut acel model si mi-au dat altceva. Mi s-a mai intamplat...dar era o carte....asa ca nu m-am agitat prea tare.
Ce pot face in acest caz? Eu chiar vreau premiul pe care l-am castigat....
Este ca si cum as fi castigat un televizor color si ei mi-ar fi trimis unul alb-negru, in ideea ca este tot televizor. X-(
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: BebeA , utilizator 09:16, 5 Ianuarie 2009
Buna ziua,

puteti sa ii chemati in judecata, bineinteles.
In cazul dvs. sunt sigur ca se va rezolva si fara proces, caci acea revista nu cred ca are nevoie de publicitate negativa.
Va fi suficient ca o firma de avocati sa ii cheme la conciliere directa pentru a se rezolva problema.

Cu stima,
av. Boncu
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Sper sa pot vorbi zilele acestea cu cineva de la aceea revista. Si mai sper sa rezolve problema, pentru ca nu mi se pare corect ceea ce s-a intamplat. Va voi contacta daca nu se va rezolva.
O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti de noul concurs? Admin Admin Sper ca am reusit sa explicam bine regulile. Pe scurt, 10 zile - 10 indicii. Toate indiciile duc spre un singur cuvant. In fiecare zi cate un indiciu. ... (vezi toată discuția)
Castigatorii concursului din saptamana 04 - 11.02.2008 Admin Admin Castigatorii concursului din saptamana 04 - 11.02.2008 sunt: 1. elis - 190 2. AVLIL - 165 3. andreealisievici - 147 Castigatorii sunt rugati sa trimita ... (vezi toată discuția)
Câștigãtor descalificat ? adrian12 adrian12 Am participat la un concurs si am fost anuntat castigator. A fost si o premiere unde s-au citit castigatorii. A existat si un regulament. Am primit pe email ... (vezi toată discuția)