avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am inteles ca minorul care a implinit varsta de 18 ani poate sa primeasca in continuare pensia alimentara daca isi continua studiile. Ma intereseaza mai exact care este varsta limita si daca este necesar ca forma de invatamant sa fie de zi.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:37, 1 Mai 2014
Copilul major este indreptatit sa primeasca pensie daca continua studiile, invatamant de zi, pana la implinirea varstei de 26 de ani si daca nu realizeaza venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Major, dar licean - dreptul la pensie de intretinere soaresimo soaresimo Buna ziua, Ma intereseaza daca un copil, la maturitate, 18 ani, care inca este la liceu (a implinit 18 ani in timpul clasei a 12-a) mai are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Un copil major dar inca elev poate primi pensia alimentara pana la terminarea studiilor? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela fiul meu primeste pensie alimentara si atat adica de11 ani tatal lui nici macar un tel. nici nu stie cum mai arata, in mai face 18 ani dar inca este elev poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu daca am platit pensie alimentara copilului ... Busuioc costel Busuioc costel Buna ziua.As dori sa stiu daca am platit pensie alimentara copilului meu pana la varsta de 18 ani si el mai are un an de scoala mai sunt obligat legal sai ... (vezi toată discuția)