Hristos a invita.Am un certificat de mostenitor pe care am 1350 mp de teren(pe care sau construit blocuri ) ,acest teren a fost confiscat pe vremea comunismului iar in 2009 am primit de la primarie o hirtie pe care scrie ca o sa fiu despagubita dar nici pina in ziua de azi nu am primit nimic,dar am primit ieri o instintare de la primarie ca sint deacord sa ma despagubeasca dar numai pentru 730 mp.Tot terenul care a fost confiscat pe vremea comunismului a fost de 6600 mp,a fost un singur top, o sinngura bucata de teren dar statul la impartit in mai multe nr de topuri(604/1,604/2....604/8) iar mie mia recunoscut dreptul doar pentru bucata ( 604/4) pe care a fost casa iar pentru restul de teren mia invalidat cererea.Acum din 6600 mp mia recunoscut dreptul doar pe 1350 asta a fost in 2009(am certificat de mostenitor) iar acum a redus iarasi,doar pentru 730 mp,hirtia care a venit ieri este cu drept de recurs in 30 zile.Avem si notificare depusa in 2001.Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc
Adevarat a inviat! Angajati-va un avocat din orasul dvs si exercitati toate actiunile ce se impun...nu de alta dar in final statul poate spune STOP nu mai sunt bani de despagubit nici pt 730 mp :)