avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nerecunoastere primire pret
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nerecunoastere primire pret

buna ziua,am din nou nevoie de ajutorul dvs.am schimbat acoperisul la casa cu o firma din turda,nestiind ca sunt romi,nu asta ma deranjeaza,insa pana la terminarea lucrarii le-am tot dat bani,iar la finalul lucrarii am facut un contract de mana in care ma oblig ca pana la data de 10.05,sa platesc diferenta de bani.la 2 zile sunt sunata ca au nevoie de bani,le dau,dar din pacate banii i-am lasat mamei mele,eu fiind la serviciu ,iar ei nu au trecut banii pe hartie,cum ca i-au primit si acum nu recunosc ca au primit acea suma.ce pot face?multumesc
Daca era o firma trebuia sa va intocmeasca factura si chitanta adevarata, nu chitanta de mana.
multumesc,dar eu ce pot face?daca nu-i dau restul de bani,pentru ca nici el nu recunoaste ca a primit aei bani,ce se poate intampla?multumesc
Pt plata pe care nu o puteti dovedi, va pot actiona in judecata.
buna ziua,nu stiu daca ma vor actiona in judecata,ptr ca inteleg ca in turda au deja destule probleme de inselaciune,la fel cum am patit si eu. [editat]
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Si daca va actioneaza va puteti apara, nu cred s-o si faca, merg pe intimidare.

Alte discuții în legătură

Despagubire dupa un incendiu: dupa facturi sau dupa deviz ? marcellina marcellina Impreuna cu inca o persoana, detinem o casa. Eu mi-am facut asigurare pe partea mea de casa (etaj). In lipsa mea, a izbucnit un incendiu care a afectat parte ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea obligatiilor contractuale DRBUILDINGS DRBUILDINGS am un contract cu o firma pentru montarea tiglei pe un acoperis eu fiind contractorul general le-am platit toate produsele conform facturii emise de ei si a ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea obligatiilor contractuale DRBUILDINGS DRBUILDINGS am un contract cu o firma pentru montarea tiglei pe un acoperis eu fiind contractorul general le-am platit toate produsele conform facturii emise de ei si a ... (vezi toată discuția)