ioneliya38 a scris:
buna ziua,am din nou nevoie de ajutorul dvs.am schimbat acoperisul la casa cu o firma din turda,nestiind ca sunt romi,nu asta ma deranjeaza,insa pana la terminarea lucrarii le-am tot dat bani,iar la finalul lucrarii am facut un contract de mana in care ma oblig ca pana la data de 10.05,sa platesc diferenta de bani.la 2 zile sunt sunata ca au nevoie de bani,le dau,dar din pacate banii i-am lasat mamei mele,eu fiind la serviciu ,iar ei nu au trecut banii pe hartie,cum ca i-au primit si acum nu recunosc ca au primit acea suma.ce pot face?multumesc
Cu o firma din tg-mures am patit si eu ceva asemanator. (sau era din turda)
Dupa ce am negociat un pret (100mil) mi-au facut un deviz de 15000E.
Insa nu am dat nici un ban fara chitanta sau altceva.
Dupa amenintari al telefon si multe altele, nu am mai platiti nici un ban in plus fata de cat am negociat. Si asa lucrarea era proasta (tabla era mai subtire decat in deviz, etc).
Iti recomand sa inregistrezi orice convorbire telefonica cu ei (exista aplicatii pt smartphone-uri) deoarece ei in general ameninta.
Eu am instalat camere video in curte (casa unde s-a efectuat lucrarea este la mama si ea e singura, eu fiind la 250km) si inregistreaza la miscare (discul tine cam o luna), in cazul oricarei probleme (sunt tigani - in adevaratul si originalul sens al dex-ului, nu rromi)
Cat despre dat in judecata, cam greu. Ca sa te de-a in judecata trebuei sa probeze ca le datorezi acea suma. Daca nu e deviz, factura, etc, nu au cum. Apoi daca sunt, cere aceste documente, vezi ce e pe ele si evalueaza lucrarea cu un expert.
Cat despre faptul ca le-ai dat bani fara chitanta....imi pare rau, dar asa ceva nu se face niciodata. Daca aveti martori, e mai bine.