avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director de vanzari si director logistica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director de vanzari si director logistica

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este nivelul de studii pt. functia de Director de vanzari si Director logistica. Daca angajam doua persoane doar cu studii medii pe aceste functii, in cazul in care nivelul de studii este 4 (studii superioare), care ar fi consecintele in cazul unui control ITM.
In urma cu 4 ani mi-a fost respins de ITM un contract de angajare pt functia de Director vanzari pt ca persoana care urma sa fie angajata nu avea studii superioare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 2 Mai 2014
Sunteti pasibil de amenda. Trebuie sa respectati Codul Ocupatiilor din Romania.
Nu scrie nicaieri ca pentru un director de vanzari trebuie ca persoana respectiva sa aiba studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Angajat fara diploma ContSters224661 ContSters224661 Hristos a inviat! Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am primit o Decizie prin care un reprerezentant de vanzari este numit ca reprezentanul managementului ... (vezi toată discuția)