In Romanica...am fost parte vatamata intr-un proces penal...certificat medico-legal 6/7 zile ingrijiri medicale pentru ultraj....port arma alba(un cutit in buzunar)...m-a asteptat pe scara blocului unde locuiam...instanta de fond mi-a dat daune morale 15.000 lei...atat cat am cerut.....curtea de apel a schimbat incadrarea in lovire....portul de arma alba nu mai este reglementat....asa ca l-a achitat cu o amenda penala pe individ si a anulat in totalitate daunele morale cuvenite mie....:))) PE MINE NU MA INTERESEAZA INCADRAREA JURIDICA, PUTIN IMI PASA.....FAPTUL CA AM FOST, LOVIT, UMILIT .....SI CA INSTANTA NU A CONSIDERAT CA AM SUFERIT DAUNE MORALE......CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA....O INSTANTA DA DAUNE DE 15.000 LEI SI ALTA PE ACEEASI SPETA ACORDA 0000000 LEI......la CEDO as avea ceva sanse ...??...spete similare???...multumesc
Eu nu cred ca v-am cerut expres parerea dvs. si nici nu am nevoie de ea in cazul in care sunteti pe langa subiect....multa bafta si fericire in nationalismul dvs. pur si nu uitati....maine poate veti fi dvs. in locul meu si atunci sa va duceti si dvs.....la CEDOlica. Multumesc. Si multumesc pentru lamurire...e definitva hotararea si stiu k pot face in termen de 6 luni plangerea.