avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii I.I
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii I.I

Buna ziua ! Mi-am infintat o I.I pe data de 18.01.2013, am facut toate actele necesare si am inceput treaba.
Intrebarea mea este ,ce contributii am de platit cum se procedeaza si mai ales cand trebuie sa ma duc la reg. com.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:31, 3 Mai 2014
In termen de 15 zile de la data infiintarii I.I. trebuia sa mergeti la fisc cu un dosar cu copii de pe actele de constituire si cu declaratia 220 privind venitul estimat/norma de venit si, eventual, declaratia 600 privind venitul asigurat la sistemul public de pensii pentru anul 2014. In baza acestora vi se intocmeste decizia de impunere 260.

Toate aceste declaratii le gasiti aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru profesii liberale Lentian Lentian Buna ziua, Am inceput in iulie 2013 activitate de mediere. Am depus la la ANAF declaratia de inregistrare fiscala 070 si declaratia privind venitul estimat ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)