Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am primit de la DNA Iasi ordonanta procurorului sef serviciu (dupa ce facusem eu plangere impotriva solutiei de clasare a procurorului).
Mi se spunce ca am posibilitatea sa atac solutia procurorului sef serviciu "la instanta de judecata". In antet scrie "Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie/ Directia nationala anticoruptie/. Serviciul teritorial Iasi"
Intrebarile mele sunt:
1. Atacarea solutiei se face la Inalta curte de Casatie si Justitie sau la ce alta instanta (stiu ca in codul de procedura scrie de instanta care ar fi judecat cauza- cum imi dau seama care e? In noul cod scrie de judecatorul de camera...cum il identific?)
2 Termenul de 20 zile curge de cand am primit eu comunicarea sau de cand ar fi trebuit sa o primesc? Eu trebuia sa o primesc pe 16.04 si am primit pe 22.04 data postei
3 Aceasta atacare a solutiei se poate trimite prin posta sau se depune personal?
Multumesc pentru orice ajutor.
Puteti depune plangerea impotriva solutiei si la parchet si o vor trimite ei.
Probabil ca la Tribunalul Iasi ar trebui sa o depuneti dar ar trebui sa vedem dosarul ca sa stim.