avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atacarea solutiei in instanta... dar care instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Atacarea solutiei in instanta... dar care instanta?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am primit de la DNA Iasi ordonanta procurorului sef serviciu (dupa ce facusem eu plangere impotriva solutiei de clasare a procurorului).
Mi se spunce ca am posibilitatea sa atac solutia procurorului sef serviciu "la instanta de judecata". In antet scrie "Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si justitie/ Directia nationala anticoruptie/. Serviciul teritorial Iasi"
Intrebarile mele sunt:
1. Atacarea solutiei se face la Inalta curte de Casatie si Justitie sau la ce alta instanta (stiu ca in codul de procedura scrie de instanta care ar fi judecat cauza- cum imi dau seama care e? In noul cod scrie de judecatorul de camera...cum il identific?)
2 Termenul de 20 zile curge de cand am primit eu comunicarea sau de cand ar fi trebuit sa o primesc? Eu trebuia sa o primesc pe 16.04 si am primit pe 22.04 data postei
3 Aceasta atacare a solutiei se poate trimite prin posta sau se depune personal?
Multumesc pentru orice ajutor.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 21:56, 3 Mai 2014
Puteti depune plangerea impotriva solutiei si la parchet si o vor trimite ei.
Probabil ca la Tribunalul Iasi ar trebui sa o depuneti dar ar trebui sa vedem dosarul ca sa stim.
plangerea impotriva solutiei procurorului poate fi trimisa si prin posta in termenul legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibilitate plangere impotriva actelor procurorului danamatea danamatea stimati profesionisti ai dr penal supun atentiei dvs urmatoarea speta : procurorul de caz da NUP lui X iar prim procuroul infirma solutia si trimite dosarul ... (vezi toată discuția)
Plangere împotriva ordonanței de renunțare la urmărirea penală Laelia Laelia Am formulat o plângere împotriva Ordonanței de renunțare la urmărea penală în temeiul art 339 (4) Cpp. iar soluția prim-procurorului a fost de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de respingere fordfiesta fordfiesta Buna ziua ,sunt parte vatamata intr-un dosar ,am depus o cerere la parchet pentru administrare unor probe ,dar la scurt timp primesc o ordonanta de ... (vezi toată discuția)