avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-am schimbat cetatenia. Trebuie sa anunt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-am schimbat cetatenia. Trebuie sa anunt autoritatile care mi-au eliberat permisul auto?

buna seara,sunt strain rezident permanent in romania...am un permis de conducere romanesc obtinut aici,,in actele mele am schimbat cetatenie mea,,va intreb daca trebuie sa anunt autoritati care a eliberat permisul de conducere ca acum am alta cetatenie sau nu,,cetatenie nu se scrie in permisul tip nou nici adresa .eu am schimbat doar cetatenie care o aveam cand am luat permisul de conducere si era trecuta in fisa mea de permis auto si acum am alta scrisa in actele si pasaportul meu,va intreb sa nu am probleme daca sunt oprit sau cand expira permisul la prelungiri,,multumesc
Cel mai recent răspuns: samir123 , utilizator 18:27, 4 Mai 2014
Nu trebuie sa anuntati autoritatea emitenta a permisului de conducere daca v-ati schimbat cetatenia.
Cind veti prelungi valabilitatea veti declara cetatenia noua in cererea de prelungire.
Nici cind se schimba domiciliul nu se mai schimba permisul de conducere.
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de permis de conducere dantisstefan dantisstefan buna ziua!Am un prieten care a obtinut permis de conducere in italia si acum doreste sa isi schimbe permisul italian in permis romanesc.Ce acte ii trebuiesc. ... (vezi toată discuția)
Info va rog - schimbare permis rezident ue cu permis romanesc khan khan salut,sunt cetaten pakistanez cu resedinta permanent in Italia(de 20 ani) am permis de conducere emis de autoritate din pakistan,.cum fac sa schimb permisul ... (vezi toată discuția)
Sedere legala attia123 attia123 buna ziua,sunt strain rezident in romania de 12 ani.problema este cand am obtinut dreptul de sedere permanenta am schimbat adresa si judetul si la imigrari cu ... (vezi toată discuția)