avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare cafenea, nelamurire acte...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare cafenea, nelamurire acte...

Intentionez sa cumpar o cafenea la cheie scoasa la vanzare,pana acum nu am avut nicio firma si de aceea nu stiu cum sta treaba...intrebarea mea este daca pot cumpara firma sau sunt nevoit sa infiintez una noua?daca e nevoie de o firma noua trebuie sa fie srl sau sub ce forma e mai avantajos?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: flo1990b , utilizator 19:23, 4 Mai 2014
Puteti dobandi societatea care detine cafeneaua prin cesiune, cu conditia sa ii cunoasteti situatia financiara -fiscala exacta (ce datorii au, ce imprumuturi etc).

Puteti infiinta si o noua societate. Decizia asupra tipului de societate o luati dvs in functie de situatia dvs materiala, de planurile de investitii, de ceea ce va doriti in concret in viitor.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui srl husaru anca husaru anca buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine care este procedura pentru a cumpara un srl gata infiintat dar care acum este inghetata orice activitate :">?? (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat srl cu despagubire lucianD lucianD Respect tuturor! Am si eu cateva intrebari. Printre cele mai importante ar fi urmatoarea: - sunt asociat si administrator 50-50% cu inca un asociat. ... (vezi toată discuția)