avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma curierat- taxe ramburs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma curierat- taxe ramburs

Buna tuturor,am trimis un colet cu o firma de curierat si cu ramburs al contravalorii coletului. La intocmirea actelor de expeditie,reprezentantul firmei ma intrebat daca doresc rambursarea banilor in cont sau personal,atentionanduma ca la primirea banilor personal se percepe o taxa de transport al sumei de la exp la dest,adica eu. Este legal ,sau este o practica a transportatorilor. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Despagubirea unui colet pierdut de catre o firma de curierat... sebastianboghean98 sebastianboghean98 Buna ziua, Am o situatie neplacuta din partea unei firme de curierat. Am trimis un colet in valoare de 3200 RON, clientul a achitat cu Ordin de Plata. ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Documente de intocmit in cazul livrarii de bunuri prin curier lori_ultras lori_ultras Buna ziua , mi-am deschis de curand o micro cu activitatea - vanzare de haine pe internet - si as vrea sa stiu daca mai e nevoie sa adaug chitanta sau factura ... (vezi toată discuția)