avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lenjerie magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lenjerie magazin

Buna ziua,
vreau sa deschid un magazin cu lenjerie intima de dama , dar doar cu branduri gen Victoria Secrets, Kelvin Klein,etc.., sapunuri si alte lucruri fine pentru doamne.Un Boutique exclusivist. Eu momentan sunt in SUA, toate acestea urmand sa le trimit de aici in RO.
Din cate stiu atata timp cat vinzi mai multe branduri in acelasi magazin nu ai nevoie de acordul nimanui(cineva care sa zicem are exclusivitate pt unul din brandurile pe care le vinzi) .
Orice informatie sau sugestie este binevenita. As dori eventual o discutie mai amanuntita asupra subiectului, daca trebuie si contracost.
Va multumesc.
Dan.
Cel mai recent răspuns: Sorina - Elena Angheluta , Consilier juridic 11:55, 6 Mai 2014
Buna ziua,

Procedura este complexa in sensul ca trebuie analizate atat dispozitiile referitoare la infiintarea societatilor comerciale (cu sau fara participare straina), precum si la organizarea si functionarea acestora (inclusiv obtinerea autorizatiilor necesare pentru functionare).

Va rog sa precizati punctual ce anume va intereseaza referitor la acest subiect.

Va multumesc si va doresc o zi minunata,
Sorina - Elena Angheluta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic în incinta cinematograf cinema city megamall bucurești ContSters424225 ContSters424225 Bună ziua! Pe scurt, am fost agresat fizic (mișelește) în incinta cinematografului Cinema City din MegaMALL București. Pentru individ am făcut deja ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)