avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Depunere documente
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Depunere documente

Buna ziua,
in calitate de titular de cont la credite bancare si parat in dosarul de partaj,ce documente trebuie sa depun odata cu intampinarea(avand in vedere faptul ca reclamatul nu a trecut in cerere aceste credite,ele momentan sunt in faza de preluare de catre firma de recuperare)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:49, 5 Mai 2014
Reconventionala.. sa cereti sa se constate ca e o datorie comuna si sa cereti si impartirea lor.
multumesc,am inteles dar nu stiu exact documentele care sunt necesare ,situatia la zi a creditelor?
Copie dupa contracte si extrase de cont sau notificari de la firmele de recuperari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura preluare credit cerebel33 cerebel33 datorita intarzierii la plata a ratelor la un credit bancar nevoi personale;banca a predat creditul unei firme de recuperari, -care este procedura acum, in ... (vezi toată discuția)
Drepturi obtinere extras cont (partaj in urma divortului) loanabelciu loanabelciu Am terminat procesul de divort (a fost din culpa comuna, eu am fost reclamantul). Problema este ca fostul sot ...a \"omis\" mai bine zis a mintit in Cererea ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare si cerere reconventionala hp777 hp777 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu privire la ce demers ar trebui sa fac si cum de numeste, la primirea unui \" Raspuns la INTAMPINARE si CERERE ... (vezi toată discuția)