avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean italian in baza certificatului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean italian in baza certificatului de inregistrare

Pot angaja un cetatean italian in baza certificatului de inregistrare eliberat de ORI Timis, in care e specificat CNP-ul persoanei in cauza? Oricum CNP-ul il iau din acest document, pt ca nu pot genera D112 fara sa am CNP ul angajatului, dar trebuie sa il angajez in baza pasaportului/cartii de identitate + CNP-ul luat de pe acest document?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 12:34, 5 Mai 2014
Da, il puteti angaja in baza acelui document emis de I.G.I. (fost O.R.I.)
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp cetatean italian Claudiosii Claudiosii Buna ziua Sotia mea care este de cetatenie italiana si-a gasit de curand un loc de munca si binenteles i-au facut contract pe perioada nedeterminata dar ... (vezi toată discuția)
Procedura angajare cetatean italian AnamManole AnamManole Care este procedura de angajare a unui cetatean italian in Romania? Se poate intocmi si inregistra Cim-ul in baza pasaportului? Cnp-ul trebuie sa si-l obtina ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean italian Loredana_84 Loredana_84 Doresc sa fac angajarea unui cetatean italian. Acesta are certificat de inregistrare. 1. In Revisal, daca fac identificarea in baza respectivului certificat, ... (vezi toată discuția)