avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Persoana cu handicap
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Persoana cu handicap

Buna ziua,

Fratele meu sufera de poliartrita reumatoida seropozitiva gradul 2 dar lucreaza ca si sofer la o companie locala de deseuri. Am inteles ca ar putea beneficia de - nu stiu exact - ajutor pt persoana cu handicap de gradul 2 sau pensie pentru persoana cu handicap de gradul 2 in valoare de aproximativ 200 lei/luna. Spuneti-mi va rog daca si-ar face dosarul pentru acest beneficiu asta l-ar influenta in vreun fel la serviciu, la contractul de munca pe care il are, ar avea restrictii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:16, 11 Martie 2016
Lamuriri suplimentare legate de indemnizatia de handicap gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Asistent personal persoana cu dizabilitate mmica mmica Buna ziua, Vreau sa stiu cum trebuie procedat in cazul unei persoane incadrata conform certificatului in gradul de handicap Grav cu asistent personal, care ... (vezi toată discuția)