avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fals adjudecatar interpretare cpc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fals adjudecatar interpretare cpc

desi parae o problema de executare silita eu cred ca-i de procedura

sunt creditor cu o creanta de 20% din valoarea imobilului scos la vanzare
alt creditor are o creanta de peste 100% din valoarea imobilului scos la licitatie
acest creditor a "adjudecat" in contul creantei imobilul cu ocazia licitatiei

problema: acest creditor nu a depus banii pentru cheltuieli de executare, banii mei urmare a distributiei pretului, precum si banii fiscului Am solicitat reluare executarii-licitatiei in contul si pe seama falsului adjudecatar
intrebare:
1. pot eu ca si creditor sa adjudec in contul creantei de 20% din valoarea imobil avand in vedere ca falsul adjudecatar suporta diferenta :D pana la 75%
2. adjudecarea de catre creditori la o valoare de cel putin 75% este instituita in favoarea debitorului?
3. eu ca adjudecatar dupa falsul adjudecatar mai suport si alte cheltuieli in afara celor ocazionate de reluarea licitatiei?

Alte discuții în legătură

Adjudecare in contul creantei ieseugenia ieseugenia Sunt creditor intr-un doasr de executare silita.Creditul depaseste valoarea imobilului scos la licitatie in scurt timp.Nu exista alti creditori.Pot sa adjudec ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie publica ContSters333333 ContSters333333 Fac o intrebare aici pe contul amicilor mei : Daca am de incasat o sulta penru o parte din casa dupa apratja judiciar , piritii nu platesc si fac executare ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)