avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ADJUDECARE LICITATIE PUBLICA
Discuție deschisă în Executare silită

ADJUDECARE LICITATIE PUBLICA

Fac o intrebare aici pe contul amicilor mei :
Daca am de incasat o sulta penru o parte din casa dupa apratja judiciar , piritii nu platesc si fac executare silita . In aczul acesta nu se prezinta nimeni si fe face la 50% din valoare . Dupa ce se scade valoarea si ajunge la 50% , sulta este aproape egala cu valoarea . Eu pot adjudeca scazind valoarea sultei si adaugind ceva la pretul de licitatie ?

(2) In cazul in care adjudecatar este insusi creditorul urmaritor si nu participa alti creditori la urmarire sau, desi participa, acestia se afla intr-un rang de preferinta inferior creditorului adjudecatar, el va putea depune in contul pretului creanta sa, in tot sau in parte. Daca pretul bunului este mai mare decat valoarea creantei, creditorul va putea depune in contul pretului creanta sa numai daca depune, de indata sau in cel mult 5 zile de la data licitatiei, diferenta dintre pretul de adjudecare si valoarea creantei.
Cel mai recent răspuns: ContSters333333 , utilizator 19:23, 18 Octombrie 2014
Creditorul nu poate cumpara imobilul cu mai putin de 75% din valoarea imobilului , participatii la licitatie dumneavoastra fiind creditorul nu trebuie sa depuneti cautiunea de 10% , o cumparatii cu 75% din. Care scadeti suma pe care are sa vo dea debitorul si in termen de 30 de zile depuneti diferenta de banii.succes
ok;)
aveti dreptul sa amanati licitatia daca vedeti ca s-a oferit mai putin decat sulta plus cheltuieli de executare.
nu cred ca se va prezenta cine va sa liciteze.cred ca voi ramine cu toata casa.....Dar cu debitorii ce se va intimpla ? Vor trebui sa plece ??:">
Normal daca dumneavoastra adjudecatii imobilul in numele creantei , dupa termenele prealabile se da termen de evacuare daca nu pleaca in termenul stabilit se trece la evacuare fortata

Alte discuții în legătură

Fals adjudecatar interpretare cpc ContSters305985 ContSters305985 desi parae o problema de executare silita eu cred ca-i de procedura sunt creditor cu o creanta de 20% din valoarea imobilului scos la vanzare alt creditor ... (vezi toată discuția)
Adjudecare in contul creantei ieseugenia ieseugenia Sunt creditor intr-un doasr de executare silita.Creditul depaseste valoarea imobilului scos la licitatie in scurt timp.Nu exista alti creditori.Pot sa adjudec ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)