avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art 336.alin 1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art 336.alin 1

Buna ziua.
Sotul meu a condus avand 0,42alcool in aerul expirat si i s-a retinut permisul de conducere.I s-au recoltat si probe de sange dar inca nu stim rezultatul.
As vrea sa stiu ce se poate intampla tinand cont de faptul ca acum 7 ani a fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru aceeasi infractiune.Daca va fi condamnat din nou,pentru cat timp,sau mai are dreptul dupa executarea pedepsei sa dea din nou de permis?
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
paiselena, utilizator
Trebuie sa va recuperați permisul din UK, înțeleg ca aveți dreptul de conducere suspendat.
Dar nu îl pot recupera decât prin trecerea testelor
De aceea caut un răspuns dacă pot sa fac în România

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie sa va recuperați permisul din UK, înțeleg ca aveți dreptul de conducere suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul rutier pyl pyl as vrea sa va intreb si eu daca de la intrarea in vigoare a noului c.p si c.p.p,pot beneficia de o pedeapsa mai mica datorita faptului ca am fost depistat in ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie noul cod penal mirc94 mirc94 buna ziua, in luna iulie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.5 in sange. dupa ce am fost al procuror, acesta a tot amanat iar acum am aflat ca noul ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)