avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza topo si constructie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza topo si constructie

Buna seara,

Am o actiune in instanta pentru iesire din indiviziune pentru un imobil si teren si mi s-au stabilit doua expertize, una pentru constructii si una pentru teren. Fiecare expertiza va fi facuta de un expert cu specializarea Constructii civile, industriale si agricole, Evaluarea proprietatii imobiliare.

La stabilirea sultei se vor aduna sumele rezultate din cele doua expertize sau expertul de la constructie va face un alt raport de evaluare?

Multumesc.
In ambele rapoarte de expertiza se vor face variante de lotizare, iar expertul din fiecare raport va evalua si care este valoarea sultei datorate in fiecare varianta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza ContSters337674 ContSters337674 In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu ... (vezi toată discuția)
Competente expert tehnic judiciar, specialitatea topografie Confuciu Confuciu Buna ziua, Ma aflu momentan intr-un proces de iesire din indiviziune, in care am calitatea de parat, detinand o cota de 1/2 din proprietate, iar cei doi ... (vezi toată discuția)
Compenta expertiza ContSters276281 ContSters276281 Un expert tehnic judiciar, poate efectua o expertiza asupra valorii consolidarii unui imobil, dupa intocmirea unui proiect tehnic, avand la baza studii de ... (vezi toată discuția)