avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatie pentru titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatie pentru titlu de proprietate

acte necesare eliberarii titlu de prop cf l18/1990
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 02:21, 6 Mai 2014
Pentru eliberarea titlului de propritate este necesar sa depuneti o cerere la primaria localitatii care v-a aliberat procesul verbal de punere in posesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Teren care are la baza un proces verbal de punere in posesie si o adeverinta de proprietate, fara titlu de proprietate coppermine coppermine Buna ziua, Am semnat un antecontract pentru un teren care a fost achizitionat de persoana de la care cumpar printr-un contract v-c (cu fiul proprietarului ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 buna ,mama locuieste intro comuna din jud PH,iar casa ei este construita in1966 pe un teren mostenit (are rol)dar nu re titlu de propietate,in spt. 2009 o ... (vezi toată discuția)