avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pfa impozitata din oficiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pfa impozitata din oficiu

buna ziua,
am o situatie, care desi pare simpla, mi se pare aproape imposibil de rezolvat in momentul de fata. pfa cu sediul social intr-un judet, domiciliul persoanei in alt judet, declara si plateste impozit, in judetul cu sediul social, iar in cel cu domiciliul din cartea de identitate este impus din oficiu. mentionez ca pfa-ul este radiat din 2010, iar de aproximativ 4 luni, de cand am primit poprirea pe salariu pentru impunerea din oficiu, nu reusesc sa fac macar un pas pentru ca cei de la judetul cu impunerea din oficiu sa descarce sumele respective. am toate documentele necesare pentru a demonstra ca sunt impozitata de 2 ori pentru aceeasi activitate,(singura dealtfel), dar sincer cred ca sunt rau intentionati. ce ma sfatuti sa fac in aceasta situatie? multumesc!

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in intreprindere individuala magda.vladoi magda.vladoi am si eu o intrebare. tatal meu are un magazin si functioneaza ca persoana fizica. am inteles ca din cauza unei ordonante din 2008 trebuie sa opteze, pana in ... (vezi toată discuția)