avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acces spital
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acces spital

Buna ziua,
In urma cu cateva luni, in urma unor probleme medicale aparute la unul dintre membri familiei, am dorit sa consult un medic angajat al Spitalului de Urgenta Floreasca (spital public). Pentru a contacta acest medic, eram nevoit sa urc pana la etajul la care dansul isi desfasoara activitatea. Numai ca personalul firmei de paza aflat la parterul cladirii nu mi-a permis accesul, pe motiv ca trebuie sa merg la Camera de Garda, urmand ca dupa aceea sa fiu repartizat la una dintre sectiile spitalului. Un alt motiv invocat de personalul firmei de paza, a fost programul de vizita care este in intervalul 17 – 20.
Mentionez ca numai eu si ulterior o doamna am fost opriti din drum, alte persoane putand intra liber, fara sa fie intrebate unde merg.
Precizez ca cele relatate mai sus s-au petrecut in jurul orei 8:30.
De aceea vreau sa va intreb, daca personalul firmei de paza a procedat corect si de ce poate fi acuzat ?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
Florin_Eugen, utilizator

Alte discuții în legătură

Agenti paza. ce se intampla daca nu m-am prezentat unde am fost chemat de politist? levi78 levi78 Sper sa nu fi gresit locul de postare.:-/ Dupa cum spune titlul sunt un agent de paza si ce am patit in urma unui "control" al unui politist (comisar sef) ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi atacat contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere? jlvera jlvera Buna ziua, La Multi Ani tuturor, Va rog poate puteti sa ma lamuriti intr-o problema: Tatal meu are o amanta (nu stiu daca sunt casatoriti). El mi-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. (mai ales in situatia asta) daca pe teritoriul unui ... gerhardt gerhardt buna seara. (mai ales in situatia asta) daca pe teritoriul unui spital sunt 3 cladiri. sa spunem cladirea A este de chirurgie obstretica. Unde este toata ... (vezi toată discuția)