Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care este deja trecut la ob. secundare. Ce acte trebuie sa depun la ONRC? Multumesc. Va doresc o zi placuta!
multumesc. As vrea sa stiu formulare de la ONRC. Adica ce tip de declaratie si care cerere inregistrare sau ce de mentiune acte. As vrea sa merg cu ele completate . Imi cer scuze ca nu am fost explicita.:">
Pentru schimbarea actului constitutiv depinde daca sunteti societate pe actiuni sau SRL. In ambele cazuri modificarea actului constitutiv se face in urma unei hotarari a Adunarii generale.La societatea pe actiuni trebuie sa convocati o adunarea generala extraordinara pentru modificarea actului constitutiv ( art. 113 Lg. 31/1990 republicata,actualizata) si la SRL o adunare a asociatilor.Consultati Legea nr. 31/1990. SRL-ul incepe de la art. 191.
Pentru autorizarea unui obiect de activitate secundar trebuie sa mergeti la Registrul Comertului si va vor spune cei de acolo ce acte va trebuiesc. Eu personal am depus o cerere pe care mi-au dat-o ei unde am scris ce obiect vreau sa autorizez, am depus certificatul anterior prin care am autorizat alte obiecte si am achitat o taxa.