avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare obiect activitate si modificare date ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare obiect activitate si modificare date administrator

Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care este deja trecut la ob. secundare. Ce acte trebuie sa depun la ONRC? Multumesc. Va doresc o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 15:29, 6 Mai 2014
Hot aga, act constitutiv actulizat, copie CI administrator.
multumesc. As vrea sa stiu formulare de la ONRC. Adica ce tip de declaratie si care cerere inregistrare sau ce de mentiune acte. As vrea sa merg cu ele completate . Imi cer scuze ca nu am fost explicita.:">
Pentru schimbarea actului constitutiv depinde daca sunteti societate pe actiuni sau SRL. In ambele cazuri modificarea actului constitutiv se face in urma unei hotarari a Adunarii generale.La societatea pe actiuni trebuie sa convocati o adunarea generala extraordinara pentru modificarea actului constitutiv ( art. 113 Lg. 31/1990 republicata,actualizata) si la SRL o adunare a asociatilor.Consultati Legea nr. 31/1990. SRL-ul incepe de la art. 191.
Pentru autorizarea unui obiect de activitate secundar trebuie sa mergeti la Registrul Comertului si va vor spune cei de acolo ce acte va trebuiesc. Eu personal am depus o cerere pe care mi-au dat-o ei unde am scris ce obiect vreau sa autorizez, am depus certificatul anterior prin care am autorizat alte obiecte si am achitat o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de parti sociale elylaryssa elylaryssa As vrea sa stiu ce se poate face in cazul in care unul dintre actionari nu semneaza cesiunea? Actionarul care nu vrea sa semneze detine 5% din actiuni. (vezi toată discuția)
Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator/asociat societate Iulia_8891 Iulia_8891 In cazul unei societati cu 2 asociati dintre care unul este si administrator, cum se poate face remunerarea administratorului? Este posibila angajarea ... (vezi toată discuția)