avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Punerea corecta in executare a hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Punerea corecta in executare a hotararii judecatoresti

dupa etapa de fond a procesului, am cerut angajatorului reintegrarea in munca si revenirea la situatia existenta inainte de concediere.

doar ca am fost "reintegrat" in alt departament B pe motiv ca departamentul A din care faceam parte a fost desfiintat.

asta in conditiile in care subdepartamentul A2 din care faceam parte a fost inclus in alt departament C.

exista vreo cale sa revin la fostul loc munca, cel dinainte de concediere? :(
Cel mai recent răspuns: menoin , utilizator 15:03, 12 Mai 2014
Ar trebui sa vedeti daca s-a desfiintat postul dvs., nu departamentul. Cereti o organigrama angajatorului.
au schimbat organigrama. colegii mei care faceau acelasi lucru cu mine sunt acum in alt departament, unde fac acelasi lucru si acum.

in plus, activitatea celor din substructura din care faceam parte a fost evaluata de doua comisii cu specific diferit.

substructura din care faceam parte avea ca obiect de activitate stirile. primii care au ajuns in substructura au fost evaluati de o comisie care evalua activitatile de diverstisment, iar cei din urma au fost evaluati de o comisie specializata pe stiri. toti cei care faceau stiri si care au fost evaluati de comisia de divertisment au fost concediati. X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru punerea corecta in executare a hotarararii judecatoresti menoin menoin care este temeiul legal pentru o plangere penala necesara in urma refuzului angajatorului de punere corecta in executare a hotararii judecatoresti care ... (vezi toată discuția)
Se poate ca dupa incetarea concediului pt.cresterea copilului de pana la doi ani sa fiu trecuta in somaj? madalina ghebaur madalina ghebaur Buna ziua. Acum 2 zile mi s-a comunicat telefonic ca la revenirea la lucru o sa fiu trecuta in somaj. As vrea sa va fac un mic istoric despre locul meu de ... (vezi toată discuția)
Concediere - detalii ciprian_br ciprian_br buna ziua sunt novice in detalii prinvind contractul de munca si doresc sa ma ajutati lucrez intr-un domeniu de retail cu aproximativ 500 de oameni si pe ... (vezi toată discuția)