Buna seara,
pentru montarea unui interfon la o usa de acces comuna(bloc),unde factura este emisa la comun,cum pot sa demonstrez ca am suportat eu cheltuiala ca proprietar de ap?(asta intr-un dosar de partaj unde cata parte este 1/2 pentru fiecare)
multumesc!
Solicitati o adeverinta de la as. prop. din care sa reiasa ca fam. dvs. a achitat suma de... lei, in luna..., anul .... , reprezentand c/val montare interfon in scara.
Daca aveti chitanta este si mai simplu, insa depinde ce scrie si in chitanta.
Noi avem bunul obicei de a scrie pe chitanta, exact ce plateste omul. Probabil ca si la dvs. as. prop. procedeaza la fel...
Ultima data cand am montat un interfon la o scara de 20 apt., c/val a fost de 100,00 lei / apt.
Suma nu este mare, principiul DA!
Succes!
Buna intrebare dl. Ionica! Unde ai vazut dumneata un asa roman/blocatar generos?
Este vorba de 100 de lei pe din' doua, ce mai incoace-incolo. Cum spuneam, aici este vorba de principiu nu de bani! Stati sa ajunga la portelanuri. Decat sa le de-a pe din'doua, mai bine le stric, adica eu stric partea ta si tu pe-a mea... Ehehei, ce credeai dumneata?
Vecini dificili!!!
chega
vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)