avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decontare factura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decontare factura

Buna seara,
pentru montarea unui interfon la o usa de acces comuna(bloc),unde factura este emisa la comun,cum pot sa demonstrez ca am suportat eu cheltuiala ca proprietar de ap?(asta intr-un dosar de partaj unde cata parte este 1/2 pentru fiecare)
multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:29, 8 Mai 2014
probabil ca este foarte mica aceasta cheltuiala si nu merita osteneala, nu prea aveti cum
Prin chitanta care ati platit cheltuielile la adm. daca nu este mentionat cereti sa vi se treaca suma reprezentand montare interfon .
Solicitati o adeverinta de la as. prop. din care sa reiasa ca fam. dvs. a achitat suma de... lei, in luna..., anul .... , reprezentand c/val montare interfon in scara.
Daca aveti chitanta este si mai simplu, insa depinde ce scrie si in chitanta.
Noi avem bunul obicei de a scrie pe chitanta, exact ce plateste omul. Probabil ca si la dvs. as. prop. procedeaza la fel...
Ultima data cand am montat un interfon la o scara de 20 apt., c/val a fost de 100,00 lei / apt.
Suma nu este mare, principiul DA!
Succes!
a-ti suportat costul total sau doar ce a revenit apartamentului?
Buna intrebare dl. Ionica! Unde ai vazut dumneata un asa roman/blocatar generos?
Este vorba de 100 de lei pe din' doua, ce mai incoace-incolo. Cum spuneam, aici este vorba de principiu nu de bani! Stati sa ajunga la portelanuri. Decat sa le de-a pe din'doua, mai bine le stric, adica eu stric partea ta si tu pe-a mea... Ehehei, ce credeai dumneata?

Alte discuții în legătură

Vecini dificili!!! chega chega vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)
Cat plateste o firma cu sediul intr-un apartament, cota de instalare interfon? clodvasile clodvasile Suntem o societate comerciala si activam in domeniul traducerilor. Sediul si punctul de lucru il avem intru-un apartament cu doua camere la parter (prin ... (vezi toată discuția)
Penalizari aplicate cheltuielilor de judecata loredana_elena loredana_elena Buna seara, In anul 2011 am fost actionata in instanta de catre asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii si a penalizarilor aferente acesteia. ... (vezi toată discuția)