avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen predare permis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen predare permis

Buna ziua. Problema mea este in felul urmator: in septembrie 2008 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile. Am facut o contestatie la judecatorie, am pierdut-o, a urmat apoi recursul care a fost de asemenea pierdut (Acest lucrul l-am aflat de pe site-ul judecatoriei). Mentionez ca recursul s-a judecat in data de 19 martie a.c. si am solicitat la ambele judecarea in lipsa. Pana la aceasta data nu am primit prin posta decizia instantei. Intrebarea mea este, termenul de 15 zile pentru predare curge de la data primirii deciziei? In cazul asta prefer sa ma duc sa il predau - daca este posibil - fara a mai astepta sosirea hartiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Jowe , utilizator 16:12, 4 Mai 2009
Hotararea pronuntata in recurs nu se mai comunica, asa ca nu asteptati, nu o sa primiti nimic. Termenul de predare curge din momentul luarii la cunostinta despre hotararea instantei de recurs....adica pronuntare sau data la care dumneavoastra ati intrebat la arhiva despre hotararea pronuntata.
Va multumesc. Deci exista posibilitatea (destul de mare) ca suspendarea sa nu mai fie de 30 ci chiar 60 de zile. Desi mi se pare putin nebuloasa formularea cu luarea la cunostiinta, avand in vedere ca eu nu am intrebat la registratura, iar la primul termen am primit acasa hartia; nu stiam ca nu se mai comunica si recursul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru 4 luni alex77nistor alex77nistor Politia mi-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei cu mai mult de 50 km / h in aprilie 2010. Am depus contestatie. Am primit ... (vezi toată discuția)
"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)