avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... persoane afiliate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

persoane afiliate

Scuze k nu am stiut unde sa postez intrebarea mea...poate totusi ma ajutati cu un raspuns.

Ni s-a cerut de la Finante sa facem vestitulk Dosar al preturilor de transfer ...ptr k suntem intr-o situatie de persoane afiliate...Adik: patronul meu...de la firma din Romania...este frate cu patronul de la firma din Anglia...kre ne est clientul principal...

Unde este relatia de afiliere aici...k nu inteleg asa din Codu Fiscal?
Fiecare e actionar la firma lui...nu au si actiuni comune...

In Codul UE de conducere al preturilor de transfer...prekum si in vestitul tratat Oecd(unde noi nu suntem membrii) precum si in Ordinul 222/2008...romanesc...se4 vorbeste de ``grup`` de ``multinationale``

Va rog mult un ajutor...k muncesc la dosar ca nebuna...
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 14:58, 7 Mai 2009
Este suficient ca cele 2 firme sa fie conduse de persoane care sunt in rudenie pana in gradul III. In speta Dvs sunt de gradul I.
Eu ma intreb ce legatura poate sa existe intre faptul ca un exudat faringian iese negativ pt streptococul betahemolitic A in situatia in care pacientul prezinta toate semnele clinice ale unei infectii streptococice minus eritemul punctat scarlatiform si faptul ca... si incepe sa schiopete de ambele picioare acuzand dureri musculare ale gambei (nu articulatii...) cand se trezeste a doua zi...
Ma scuzati, nu e o gluma, este vorba de copilul meu si postez intrebarea chiar in cele mai neobisnuite locuri (poate ati avut o experienta similara), pentru ca in locurile obisnuite - medici - nu am primit un raspuns concludent.

Multumesc anticipat,
Silvia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane afiliate freenicos freenicos Scuze k nu am stiut unde sa postez intrebarea mea...poate totusi ma ajutati cu un raspuns. Ni s-a cerut de la Finante sa facem vestitul Dosar al preturilor ... (vezi toată discuția)
Experimentul milgram si raspunderea pentru "fapta comitentului" godspeed godspeed Unul dintre cele mai cunoscute dar si contestate, experimente psihologice - atât din punct de vedere etic cât si tehnic -, este asa numitul experiment ... (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)