avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Taxa de timbru insolventa si faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Taxa de timbru insolventa si faliment

in cazul in care am platit taxa de timbru la intrarea in insolventa a unei societati, trebuie sa o mai achit odata si la intrarea societatii in faliment dupa doi ani?
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 15:50, 7 Mai 2014
Falimentul este parte (ultima) a insolventei. Dar de unde stiti ca peste doi ani va intra in faliment?
Nu trebuie sa o mai achitati si la intrarea in faliment.Daca ati achitat-o la momentul intrarii in insolventa si sunteti in tabelul creditorilor nu trebuie sa mai achitati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)
Decontare cesiuni de creanta si bo in perioada de insolventa CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara! In situatia in care o farmacie intra in insolventa si a emis bilete la ordin catre anumiti furnizori anterior deschiderii procedurii, creanta ... (vezi toată discuția)