avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu

Buna ziua, doresc sa stiu daca pot depune actele pentru recuperare taxa de mediu platita in luna mai 2014, va multumesc.
Depinde de mai multe detalii pe care trebuie sa le oferiti: de unde ati luat auto-din tara sau strainatate, de care Euro este masina euro 1, 2, 3 sau 4, este cumva (in cazul in care ati luat-o din Romania!) din autoveh. ptr care o instanta de judecata a dispus sa nu fie platita o taxa speciala (taxa emisii poluate, etc)?
masina a fost cumparata din germania, avea certificat de germania, este euro 2, si acum 2 saptamani a fost inmatriculata pentru prima data in romania. mai pot recupera taxa?
Da, in cazul in care a fost cumparata din Germania!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto, recuperare ciprianul ciprianul buna ziua! Cum se procedeaza cu recuperarea taxei auto? cum se actioneaza in instanta? (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)