avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sponsorizare pentru Consiliere in cariera
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sponsorizare pentru Consiliere in cariera

Buna ziua!
Detin o I.I. cu activitate plasare forta de munca, management si consultanta hr. si doresc sa realizez un proiect in care sa implic mai multe firme, ca sponsori.

Doresc sa ofer consiliere gratuita unui grup tinta de 50 - 100 de persoane in domeniul carierei (CV, scrisoare de intentie, simulare interviu, identificare job-uri ...etc.. cat si sprijin in angajare din partea sponsorilor). (am intalnit sute de persoane care habar nu au sa scrie un CV de calitate)

Vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate legala ca pe Intreprindere Individuala sa obtin sponsorizare sau donatie de la cateva companii, deoarece aceste activitati presupun niste cheltuieli pe care nu le pot suporta.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:22, 7 Mai 2014
O societate comerciala nu poate sa sponsorizeze o intreprindere individuala ci doar o persoana fizica sau un ong (asociatie si fundatie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare Murini Ionel Murini Ionel O fundatie nonprofit din Româania, poate sponsoriza o entitate similara din Uniunea Europeana? (vezi toată discuția)
Ong vrea să ofere bani unei persoane fizice. care e forma legală: sponsorizare sau donație? alex__ alex__ Buna ziua! Intrebarea este daca din punct de vedere legal ONG-urile au voie sa faca sponsorizari (catre o persoana fizica) sau doar firmele sunt cele ... (vezi toată discuția)
Asociație Ana231 Ana231 Buna ziua! Sunt acționar minoritar intr-o firma (10%) și împătimită a motocicletelor in timpul liber. Doresc sa înființez o asociație pentru pentru ... (vezi toată discuția)