avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi mama cu program de 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi mama cu program de 6 ore

Buna ziua, sunt o mama cu program de 6 ore , am un copil de 1,4 ani. Intrebare: sunt obligata sa lucrez sambata si duminica? dar sa fac si ture de noapte?Mentionez ca programul de lucru este 9-16 . Multumesc pentru sprijin si intelegere .Cu stima.

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Tura noapte Silentios1 Silentios1 Buna ziua, Am o nedumerire legata de tura de noapte si de liberele aferente. De cateva luni la locul meu de munca s-a modificat programul mai exact: -lucrez ... (vezi toată discuția)
Turele de noapte gheorghe28 gheorghe28 Buna ziua. Este legal sa lucrezi 7 ture de noapte, de sâmbătă până vineri, fara liber? Dupa aceste ture de noapte se dau 4 zile libere, adica ... (vezi toată discuția)