avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Renuntare la indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Renuntare la indemnizatie

Buna ziua, am optat pentru indemnizatie crestere copil pana la 2 ani, fetita mea are 1an si 5 luni, daca ma reintorc la munca mai ma ajuta statul cu cei 500 lei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:43, 8 Mai 2014
1. Daca ati optat pentru concediu crestere copil (CCC) pana la varsta de 2 ani si reluati activitatea dupa ce a implinit copilul 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.

2. Mergeti la Primarie cu dovada ca ati reluat activitatea si solicitati suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC si plata stimulentului de insertie de 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu crestere copil stefaste stefaste Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am revenit din concediu crestere copil ,un an de zile am stat,lucrez la o firma privata. .Sunt incadrata avand PFneplatitor ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)