avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

sunt nascuta la data 08.06.1958 si lucrez din anul 6 noiembrie1978 pina in prezent.am avut 1 an de zile somaj si o perioada de 10 luni de zile contract de colaborare in administratia publica care nu este trecuta in cartea de munca.
va rog sa-mi spuneti daca pot iesi anul acesta la pensie si cu ce procent este diminuata valoarea pensiei daca ies anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 12:20, 8 Mai 2014
Pensie limita de varsta = 08.07.2019
Pensie anticipata partiala = 08.07.2014 (cu 5 ani mai devreme) cu o diminuare lunara a pensiei de 45%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata wasilewasile wasilewasile Sunt nascuta in febr. 1959 si am 36 de ani vechime in campul muncii (conditii normale de lucru) + un an de somaj si as vrea sa stiu si eu in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala feliciatimisoara feliciatimisoara Felicia 11-12-1958 timisoara , am 56 de ani , 36,6 ani de lucru cu tot cu somaj , doresc sa stiu daca pot iesi la pensie anticipat si cat va fi diminuarea , ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala dumitrunicole dumitrunicole O persoana de sex feminin nascuta in 12-oct-1958, angajata din aprilie 1977 fara intrerupere pe cartea de munca se poate pensiona anticipat partial, incepand ... (vezi toată discuția)