avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Refinantare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Refinantare

In primul rind vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare ,inrebarilor mele.La creditul sotului care este ipotecar cu intirzieri si penalitati la plata ratelor mai am vreo sansa sa fac refinantare doar pe suma datorata numai sa ma pot muta la o alta banca?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:58, 9 Mai 2014
Asta depinde doar de banca. Intrebati direct acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Impartire credite drmon drmon buna ziua, in anul 2014 am facut o refinantare la toate creditele mele si ale sotului. pe aceasta refinantare eu sunt titular iar el e co--debitor. daca ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa alinacraciun alinacraciun buna am si eu o problema : programul \"prima casa\" se aplica pentru refinantarea unui credit pentru locuinta deja luat de la banca? locuinta este construita ... (vezi toată discuția)