avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fapte incompatibile cu functia de asistent personal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fapte incompatibile cu functia de asistent personal

Buna ziu !
As vrea sa stiu ce infractiuni sunt incompatibile cu functia de asistent personal; mai exact daca fapta prevazuta la art. 208-2009 din codul penal este incompatibila cu aceasta functie. Un cetatean solicita angajarea ca asistent personal desi are in cazier o condamnare de 3 ani pt infractiunea de mai sus, pe care a ispasito in 2010.
Cel mai recent răspuns: CameliaMihaela2012 , utilizator 22:50, 24 Iunie 2020
Si eu sunt curioasa care sunt aceste infractiuni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier pentru angajare medic Centrul Medical Alexis Centrul Medical Alexis Buna ziua, La angajarea unui medic intr-o firma medicala privata mai este necesar sa prezinte cazierul? Exista o prevedere legala in acest ... (vezi toată discuția)
Legea 156/2000 MuhaelaU MuhaelaU Va rog frumos imi puteti spune ce document si de la ce institutie trebuie obtinut care atesta ca \"nu au fost condamnați definitiv pentru o infracțiune ... (vezi toată discuția)
Asistent personal-cazier judiciar s_mari s_mari se poate angaja ca asistent personal a unei persoane cu handicap o persoana care are in cazierul judiciar o condamnare cu inchisoarea pt vatamare corporala , ... (vezi toată discuția)