avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de declaratia 112. Institutia noastra are doua conturi deschise la Trezorerie, unul pe subventii si altul pe venituri proprii. In luna aprilie avem salarii acordate din subventii si salarii acordate din venituri proprii(proiecte). Un salariat platit din contul de subventii se afla in concediul medical iar indemnizatia de concediu suportata din FNUASS este mai mare decat valoarea contributiei ptr. concedii si indemnizatii suportata de institutii din contul de subventii. Intrucat s-au platit si salarii din venituri proprii, cu contributiile aferente, la completarea declaratiei, cumuland cele doua state de plata imi diminueaza automat din valoarea pe care institutia o are de recuperat de la FNUASS pentru indemnizatia platita.
Cum as putea sa procedez pentru ca institutia sa poata recupera valoarea reala?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxe concediu prenatal si postnatal lauras25 lauras25 Ce taxe plateste angajatorul pentru concediul prenatal si postnatal? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical si contributii dona77 dona77 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: angajat din data de 22.04.14 (deci 5 zile lucrate in aprilie), in perioada sept.2013-martie 2014 beneficiar indemnizatie ... (vezi toată discuția)