avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere de catre persoana juridica pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere de catre persoana juridica pentru furt

Buna ziua,

As dori sa stiu in ce conditii se poate retrage plangerea penala facuta la politie, de catre o persoana juridica, pentru furtul unor materiale de constructii din depozitul societatii, in conditiile in care, pentru aceasta infractiune a fost intocmit un dosar ce urmeaza sa fie repartizat unui procuror, iar in acest dosar a fost indicata o persoana care este banuita pentru aceasta fapta.

Va multumesc anticipat,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 13:22, 8 Mai 2014
Asociatii societatii pot lua hotararea de a retrage plangerea depusa la politie, care este chivalentul impacarii partilor raportat la persoana banuita. Impacarea este toatala si neconditionata.
Alta este situatia in care se va solicita de catre asociati retragerea plangeri si atat, situatie in care cred ca persoana banuita daca nu este de acord cu impacarea poate solicita despagubiri ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale - consecinte bukinst bukinst O plangere penala a primit NUP. Partea vatamata a facut contestatie iat prim procurorul a mentinut NUP/ul. In instanta s/a dispus inceperea urmaririi penale. ... (vezi toată discuția)
Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala danielmoldovan danielmoldovan Buna ziua! In urma accidentului rutier suferit am depus o plangere penala impotriva celui care a produs accidentul soldat cu vatamarea mea corporala, prima ... (vezi toată discuția)